CHRISTINA BOELSKIFTE

Share Button

FIRMAARRANGEMENTER

Firmaarrangementer - Christina Boelskifte synger til firmafest

En firmafest er for mig ikke bare noget, der skal afvikles. Det skal gerne være en uforglemmelig fælles oplevelse, som gør at medarbejderne rykker tættere sammen.

Jeg har i mere end 10 år været med til at sammensætte underholdning til firmafester, og sætter en ære i at levere musikalsk underholdning, som løfter den enkelte firmafest.

Ønsker I at skrive, eller få skrevet jeres helt egen firmasang?

Skal festen kickstartes med et gospel energiboost, eller mangler I et musikalsk indslag under middagen?

Nedenunder kan I hente inspiration til jeres arrangement, og I er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud.


Solist indslag under middagen

Christina Boelskifte har optrådt med navne som Etta Cameron, Marie Carmen Koppel, Stig Rossen, Elaine Paige og mange mange andre.

De sidste år har hun for alvor slået sit navn fast, og optræder jævnligt som solist ved fester for hendes majestæt dronning Magrethe.

Christina Boelskifte kan hyres med pianist til store eller små firmaarrangementer og giver gåsehudsindslag under middagen med eks en storslået Whitney ballade og et syng med nummer.

Indhold forventningsafstemmes med kunden

Christina Boelskifte og band

Dette orkester består udelukkende af top professionelle musikere som har turneret eller optrådt med: Ida Coor, Jimmy Jørgensen, Martin brygmann, Anders Blickfeldt, Anette Heick, James Samson, Marie Carmen Koppel, Babara Moleko, Danser med drenge og mange mange flere.

Christina Boelskifte er solist og inddrager publikum undervejs, så bandet bliver en del af festen og ikke bare baggrundsmusik.
( Det virker feks altid at synge en sang fra eftermiddagens gospelworkshop nu med orkester)

Der er mulighed for at hyre en kendt gæste solist som optræder med orkestret og Christina.

Firmaarrangementer - Firmafest

Skriv din egen firmasang

Skriv din helt egen firmasang sammen med dine kolleger.
Deltagerne får en kort introduktion til hvordan man skriver en sang og vi laver en brainstorming og beslutter hvad sangen skal handle om. Det kan feks være firmaets værdier.
I fælleskab laver vi et omkvæd på en på forhånd udvalgt melodi, og efterfølgende deles deltagerne op i grupper med 10 i hver.
Grupperne arbejder i forskellige lokaler og kommer alle med bud på hele sangen.
Jeg går rundt og hjælper undervejs og kommer med indput.
Sangen afleveres og jeg vælger de bedste vers ud, som opføres med backingtrack eller live orkester af alle ved aftenens film award show.
Jeg opvarmer publikum i 15 min og får salen op på kogepunktet inden sangen opføres

Deltagerantal: max 100 pers
Varighed: ca 2 timer i alt
Ved arrangementer med mere end 100 pers anbefales det at en lille gruppe på feks 20 pers laver sangen og at alle opfører den om aftenen.

Pakken kan udvides med video eller lydoptagelse

All star

Kort introduktion til eventen og 15 min opvarmning af alle deltagerne hvor de synger sammen og får følelsen af at det ikke er farligt ; )
Deltagerne deles op i grupper med max 100 pers i hver.
Hver gruppe har en instruktør som indstuderer en sang med stemmer og koreografi .
Der arbejdes med energi og performance, så aktiviteten har en funktion og ikke bare en underholdning.
Holdene optræder for hinanden om aftenen og der nedsættes et dommerpanel bestående af feks 3 kendte eller 3 udvalgte fra firmaet som kårer en vinder. Vinderen optræder en ekstra gang.
Antal deltagere: ubegrænset
Varighed: Opvarmning og indstudering ca 2,5 timer

EN FEST MAN HUSKER!!

Jeg bliver ofte hyret som solist gennem Tajmer booking, og Nordic event. Her optræder jeg som solist med ”The show orcestre” eller ”Hits unlimited”

Jeg kan også bookes direkte og garanterer hermed et top professionelt veloplagt orkester, som inddrager publikum og skaber fester, som man husker. Ring og få et uforpligtende tilbud og gode ideer, så jeres fest bliver EN FEST MAN HUSKER

KiM's A/S udtaler:
"Hej Christina, Selv tak for en uforglemmelig aften – fyldt med energi og gode minder (det har strømmet ind i løbet af weekenden samt dagen i dag med meget positive tilbagemeldinger fra vores ansatte). Du og bandet var i den grad med til at sætte et varigt minde i forbindelse med vores virksomheds 50 års jubilæum.

Dette såvel i Kirken, hvor vi fik en fantastisk musikalsk oplevelse i form af solo samt fællessang. Den energi, indlevelse, engagement og passion sangene blev fremført i, tilsammen med en fremragende stemme, henledte tilskuernes opmærksomhed på de bedste solister i verden!
Ligeledes var vi henrykte over jeres bidrag til vores dansearrangement. Rigtig god fornemmelse og timing ifm hvilke musikstykker, der skal fremføres, så det passer til den aktuelle stemning i festlighederne. Dit personlige nærvær og kontakt med gæsterne bidrog til en eminent stemning.
Dit og bandets professionelle og høje musikalske standard var konstant med til at forme festen uden på nogen måde at stjæle den fulde opmærksomhed. Tak for super god underholdning til KiMs 50 års jubilæumsfest.

Vi glæder os til at ses igen."