CHRISTINA BOELSKIFTE

Share Button

KOMPONIST OG SANGSKRIVER

Christina Boelskifte har gennem hele sin karriere skrevet og komponeret sange, som er blevet sunget ved live koncerter bla i musikteatrene rundt omkring i Danmark.

Hendes enkle popmelodier udføres med stor indlevelse og teknisk overskud, og det er tydeligt, at inspirationen er hentet hos de store Amerikanske souldivaer og sangskrivere. Mellem sprækkerne sniger sig spor af håb, længsel og en gennemgående tone af nordisk melankoli.

Udgivelser i 2017
Som medlem af komponistforeningen DPA modtog hun i 2016 legat til producering af egne sange og sange skrevet i samarbejde med den svenske pianist Mikael Nordmark. En del af sangene produceres af US Artisten Michael Ruff.


Første single fra udgivelsen ”When the light is gone” 2017

We move the world
I September 2016 havde verdensholdet i gymnastik release på deres nye titelsang ”We move the world”.

Christina Boelskifte blev bedt om at skrive denne sang, som netop nu følger med verdensholdet rundt om jorden. Projektets hovedformål er at få børn i hele verden til at røre sig mere.

Lyt til sangen her

Komponist og sangskriver - We move the world
Komponistudgivelse, We move the world

Studieindspilning jazz/lounge
Billedet er taget i ”The Village studio” i November. Her indspiller vi sange til den nye udgivelse med orkestret ”Jamhunters”

Jeg har været med til at skrive to af sangene på den  nye udgivelse, som udkommer i 2017

 

komponist og solist Christina Boelskifte 
Komponist og sangskriver Christina Boelskifte indspiller med orkestret "Jamhunters" 


Firmasang
Christina Boelskifte bliver ofte spurgt om at skrive sange for og med firmaer og har bla skrevet for: Dansk Skibskredit, Hartmann , Nordea, Scleroseforeningen, Christian Hansen, Digitaliseringsstyrelsen og mange flere.