Musikalsk Teambuilding

Christina Boelskifte har gennem årene lavet musikalsk teambuilding for seks ansatte i Nordea og op til 1.300 ansatte i Aalborg Kommune. Intet er for småt, og intet er for stort, når det handler om at løfte energien og skabe glæde i et arbejdsteam.

SE HER HVORDAN EN MUSIKALSK TEAMBUILDING EVENT KAN SE UD:

INTET ER FOR STORT TIL MUSIKALSK TEAMBUILDING!

Deltagerene ved en teambuilding-session har ofte forbehold eller bliver bange, når de opdager, at de skal synge. Det er meget forståeligt, da det er en personlig ting at åbne op for sin stemme. Til gengæld er det befriende, når man først gør det. Den største glæde ved en teambuilding-session er at se deltagernes glæde over, at de har givet sig hen til noget, de ikke troede, de kunne. Og som de har gennemført med succes.

Gospel Teambuilding

Gospelmusik er et fantastisk redskab til at løfte energien i et team. Medarbejderne oplever, at de kan samarbejde på nye måder og får følelsen af, at jo mere man investerer, jo større arbejdsglæde får man. Med cirka 500 gospelarrangementer i bagagen kan Christina Boelskifte garantere en uforglemmelig fælles oplevelse med grin og god energi.

Musik teambuilding med forskellige temaer

Ud over gospelmusik kan temaer som Beatles eller de største pop-hits op gennem tiden anbefales. Til et firmaarrangement med et bestemt tema, f.eks. 70’er disco, er det oplagt, at den musikalske teambuilding lægger sig op ad samme tema.

Ring og få kvalificeret vejledning og et godt tilbud på 26254044, eller forespørg på siden her

Musikalsk teambuilding på Gladsaxe Stadion

Udendørs teambuilding-session på Gladsaxe Stadion med hele Gladsaxe Kommune.

Musikalsk Teambuilding
Christina Boelskifte med hele Gladsaxe Kommune

Musikalsk teambuilding med Socialt Lederforum

500 mennesker var samlet til dette event på Hotel Nyborg Strand, og Socialt Lederforum fik løftet energien og kickstartet dagen med  morgengospel.

Musikalsk Teambuilding for Socialt Lederforum

Firmaarrangement

Christina Boelskifte har stor erfaring i firmaarrangementer, hvor en teambuilding-session kan tænkes ind i en samlet løsning. Firmaarrangementet kan kulminere med en fest om aftenen med Christina Boelskifte som solist med live-band. Kontakt Christina Boelskifte for at høre mere om mulighederne for et uforglemmeligt firmaarrangement  

Christina Boelskifte har mange teambuilding-sessions og øvrige firmaarrangementer på bagen. Her er et par udpluk ud af de mange positive tilbagemeldinger, som Christina har modtaget:

Nordea:

“Vi havde en super aften i selskab med fantastiske Christina, der fik Nordeas telefonbank til at svinge som et gospelkor fløjet direkte ind fra Harlem… hvis vi selv skulle sige det. Alle kunne være med og der blev grint og hygget, hvilket skabte en perfekt stemning. Tak for en super aften!”

Dansk Psykolog Forening:

“Trods silende regn havde vi en helt fantastisk sommerfest og et af dagens mest roste indslag var gospel med Christina Boelskifte. Hun leverede virkelig varen og formåede på en enkelt time at sparke en fest i gang, hvor alle med den største iver skrålede med på sange, hvoraf nogle var helt nye for mange af os. Flere af mine kolleger har efterfølgende sagt, at Christina havde en udstråling og et så afsmittende humør, at man bare ikke kunne andet end at være med fra start til slut.”