Musikalsk Teambuilding

SE HER HVORDAN EN MUSIKALSK TEAMBUILDING EVENT KAN SE UD:

INTET ER FOR STORT TIL EN MUSIKALSK TEAMBUILDING!
Jeg har lavet musikalsk teambuilding for seks personer i Nordea og op til 900 ansatte i Odense kommune. Intet er for småt intet er for stort, når det handler om at løfte energien og skabe glæde i et arbejdsteam.

Jeg oplever ofte, at folk har forbehold eller bliver bange, når de opdager, at de skal synge. Det er meget forståeligt, da det er en personlig ting, at åbne op for sin stemme. Til gengæld er det befriende, når man først gør det. Det bedste ved at have en teambuildingsession, er, at se folks glæde over, at de har givet sig hen til noget de ikke troede de kunne.

Gospelmusik er et fantastisk redskab til at løfte energien i et team. Medarbejderne oplever at de kan samarbejde på nye måder og får følelsen af, at jo mere vi investerer jo større arbejdsglæde får vi. Med cirka 500 gospelarrangementer i bagagen kan jeg garantere en uforglemmelig fællesoplevelse med grin og god energi!!

Musikalsk teambuilding kan have forskellige musikalske temaer
Ud over gospelmusik kan jeg varmt anbefale temaer som Michael Jackson, Beatles eller de største pop-hits op gennem tiden. Ved et firmaarrangenemt med et bestemt tema, f.eks. 70’er disco er det oplagt at den musikalske teambuilding lægger sig op ad samme tema.

Ring og få kvalificeret vejledning og et godt tilbud på 26254044, eller forespørg på siden her

Musikalsk Teambuilding

Musikalsk Teambuilding på Gladsaxe Stadion
Udendørs musikalsk teambuilding på Gladsaxe stadion med hele Gladsaxe kommune.

Musikalsk Teambuilding for Socialt Lederforum

Musikalsk Teambuilding med Socialt Lederforum
500 mennesker var samlet til denne event på Hotel Nyborg strand, og Socialt Lederforum fik løftet energien og kickstartet dagen med fiberrig portion morgengospel. Der var store smil og røde kinder, da jeg forlod Nyborg og deltagerne var helt klar til at modtage dagens faglige input.

Webdesign mediaXplore