Musikalsk Teambuilding

SE HER HVORDAN EN MUSIKALSK TEAMBUILDING EVENT KAN SE UD:

INTET ER FOR STORT TIL MUSIKALSK TEAMBUILDING!

Christina Boelskifte har gennem årene lavet musikalsk teambuilding for seks ansatte i Nordea og op til 1300 ansatte i Aalborg Kommune. Intet er for småt, og intet er for stort, når det handler om at løfte energien og skabe glæde i et arbejdsteam.

Deltagere på en musikalsk teambuilding-sessions har ofte forbehold eller bliver bange, når de opdager, at de skal synge. Det er meget forståeligt, da det er en personlig ting at åbne op for sin stemme. Til gengæld er det befriende, når man først gør det. Den største glæde ved en teambuilding-session er at se deltagernes glæde over, at de har givet sig hen til noget, de ikke troede, de kunne. Og gennemført med succes.

Gospelmusik er et fantastisk redskab til at løfte energien i et team. Medarbejderne oplever, at de kan samarbejde på nye måder og får følelsen af, at jo mere vi investerer, jo større arbejdsglæde får vi. Med cirka 500 gospelarrangementer i bagagen kan Christina Boelskifte garantere en uforglemmelig fælles oplevelse med grin og god energi.

Musik teambuilding med forskellige temaer

Ud over gospelmusik kan temaer som Michael Jackson, Beatles eller de største pop-hits op gennem tiden anbefales. Til et firmaarrangement med et bestemt tema, f.eks. 70’er disco, er det oplagt, at den musikalske teambuilding lægger sig op ad samme tema.

Ring og få kvalificeret vejledning og et godt tilbud på 26254044, eller forespørg på siden her

Musikalsk Teambuilding

Musikalsk teambuilding på Gladsaxe Stadion
Udendørs musikalsk teambuilding på Gladsaxe Stadion med hele Gladsaxe Kommune.

Musikalsk Teambuilding for Socialt Lederforum

Musikalsk teambuilding med Socialt Lederforum
500 mennesker var samlet til dette event på Hotel Nyborg Strand, og Socialt Lederforum fik løftet energien og kickstartet dagen med en fiberrig portion morgengospel.

Webdesign mediaXplore