Om Christina Boelskifte

Christina Boelskifte har tilhørt den etablerede musikscene i Danmark i mere end 20 år og har erfaring inden for samtlige musikalske genrer. Hun har sunget med og for de største danske og udenlandske sangere, har lagt stemme til en række store internationale animationsfilm, fx ”Frost” og har optrådt live for 250 millioner tv-seere.

Christina Boelskifte har afholdt både store og små events for bl.a. tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og Hendes Majestæt Dronningen.

”Det primære formål med mine sange er at fortælle historier”, siger Christina Boelskifte: “Musikken bliver levende og nærværende, når der er en intention med den, og når jeg tør give en luns af mig selv til publikum. Vi mennesker har brug for at spejle os i hinanden, og som sanger har jeg muligheden for at give publikum en følelse af, at de ikke er alene om glæden og udfordringerne ved livet”.

Book

Christina Boelskifte kan bookes med pianist, trio eller fuldt orkester. Hun sætter en ære i at skræddersy repertoire og indhold til det enkelte arrangement. Der er også mulighed for at inddrage publikum aktivt i koncerten. På den måde løftes energien endnu mere og gør arrangementet unikt.

Book Christina Boelskifte her

Den 2. december (ÅR???) optrådte jeg som solist ved Pandoras eksklusive julearrangement. Det var en fantastisk aften med god energi.

Stasia havde klædt mig på med sin smukke haute couture kjole, og Pandora forgyldte mig med funklende smykker.

Jeg optrådte som solist ved et stort arrangement for Dansk Industri i Industriens Hus. Min pianist og jeg var placeret helt oppe under loftet, og tilhørerne sad nede i atrium og lyttede til musikken. Undervejs kom Go’ Aften Danmark farende og troede, at Celine Dione var på besøg. Det var en skøn aften og et stor kompliment.

Jeg har optrådt adskillige gange som solist med dette storswingende bigband. Det er blevet til flere udsolgte julekoncerter og et forrygende sommerarrangement, hvor Benjamin Koppel også deltog.

Hendes Majestæt Dronningen deltog ved gallamiddag i Slagelse i december, hvor jeg var inviteret som solist under middagen. Det var anden gang, jeg havde den ære at optræde for majestæten, og denne gang sang jeg bl.a. Aretha Franklin, så diademerne dirrede. Efterfølgende optrådte jeg med Den Kongelige Livgardes musikkorps.

Webdesign mediaXplore