CHRISTINA BOELSKIFTE

Share Button

REFERENCER

undefinedStatsminister Helle Thorning Schmidt:
"Vi vil gerne takke for et fantastisk og professionelt indslag. Christina leverede med sit smittende, glade væsen, en stor indsats for at gøre aftenen til en succes. Så tusinde tak for en god oplevelse."

 

 

undefinedNordea:
"Vi havde en super aften i selskab med fantastiske Christina, der fik Nordeas telefonbank til at svinge som et gospelkor fløjet direkte ind fra Harlem… hvis vi selv skulle sige det. Alle kunne være med og der blev grint og hygget, hvilket skabte en perfekt stemning. Tak for en super aften!"

 

undefinedNykredit:
"Tusind tak for en kæmpe oplevelse i går eftermiddags. En så glad, positiv og fantastisk time for fuld udblæsning. En kæmpe oplevelse for alle deltagerne. Det var simpelthen så stort. Christina – du er intet mindre end en stjerne."

undefinedKiM's A/S:
"Hej Christina, Selv tak for en uforglemmelig aften – fyldt med energi og gode minder (det har strømmet ind i løbet af weekenden samt dagen i dag med meget positive tilbagemeldinger fra vores ansatte). Du og bandet var i den grad med til at sætte et varigt minde i forbindelse med vores virksomheds 50 års jubilæum.

Dette såvel i Kirken, hvor vi fik en fantastisk musikalsk oplevelse i form af solo samt fællessang. Den energi, indlevelse, engagement og passion sangene blev fremført i, tilsammen med en fremragende stemme, henledte tilskuernes opmærksomhed på de bedste solister i verden!
Ligeledes var vi henrykte over jeres bidrag til vores dansearrangement. Rigtig god fornemmelse og timing ifm hvilke musikstykker, der skal fremføres, så det passer til den aktuelle stemning i festlighederne. Dit personlige nærvær og kontakt med gæsterne bidrog til en eminent stemning.
Dit og bandets professionelle og høje musikalske standard var konstant med til at forme festen uden på nogen måde at stjæle den fulde opmærksomhed. Tak for super god underholdning til KiMs 50 års jubilæumsfest.

Vi glæder os til at ses igen."

undefinedCenter for Traume- og Torturoverlevere:
"Christina har en virkelig god energi, masser af humor og er professionel til fingerspidserne."

 

undefinedVelfærdsforvaltningen, Vejle Kommune:
"Christina gav os en rigtig rigtig god oplevelse, og forlod os tanket op med energi og godt humør. Christina formår med sin personlighed og sit smittende humør, at få alle med. Derudover evner hun at kombinere sit musikalske talent med god underholdning. Hun får min absolut bedste anbefaling!!!"

undefinedSaint-Gobain Isover A/S:
“Vi har haft et super arrangement med Christina Boelskifte med pianist – de var fremragende. En aften alle vil huske!"

undefinedMEDIQ Danmark A/S:
“Vi har haft den vanvittige store fornøjelse at have besøg af Christina Boelskifte til vores arrangement i fredags den 19. juni. Alle har givet de mest fantastiske positive tilbagemeldinger, og jeg tror ikke jeg tidligere har oplevet en så løftet og positiv stemning efter et arrangement som denne gang.”

undefinedDansk Psykolog Forening:
"Trods silende regn havde vi en helt fantastisk sommerfest og et af dagens mest roste indslag var gospel med Christina Boelskifte. Hun leverede virkelig varen og formåede på en enkelt time at sparke en fest i gang, hvor alle med den største iver skrålede med på sange, hvoraf nogle var helt nye for mange af os. Flere af mine kolleger har efterfølgende sagt, at Christina havde en udstråling og et så afsmittende humør, at man bare ikke kunne andet end at være med fra start til slut."

 

Tusind tak for en kanon fed oplevelse og en rigtig positiv og energisk start på dagen! Hold da op hvor man blev livet op fra morgenstunden. En fantastisk måde at starte dagen på! :) Tak for skøn inspiration til fællessang under middagen da folk havde varmet stemmerne op med god rødvin ;)
Og tusind tak for dit smukke solonummer! 
Yuki Ohta
Nordic Campaign Manager 


Det var en fantastisk oplevelse, hvordan du fik de unge med i sangen, og at de unge som stod helt ned bag i lokalt og ikke turde være med, kom tættere og tættere på scenen efterhånden, som de blev trygge. Du var rigtig god til at skabe en god stemning, hvor der var plads til alle. Specielt da det var Rasmus Seebach sangen kom der rigtig meget gang i den.

Jeg håber, vi kommer til ar arbejde sammen om fremtidige events, måske folkemødet...

Mange hilsner
Mette Davidsen

Projektleder, DigiSafe
Udviklingskonsulent, Unge for ligeværdCHRISTINA HAR BLANDT ANDET LAVET TEAMBUILDING FOR:

ALK Abello ∙ Arbejdsmarkedsstyrelsen ∙ Arriva Skandinavien A/S ∙ ATP ∙ Banker i Norden ∙ Bispebjerg Hospital ∙ BUPL ∙ Børnehuset Lundegården ∙ Danske Bank ∙ Dansk Psykolog Forening ∙ Dong Energy ∙ Erhvervs- og Byggestyrelsen ∙ Fagligt Selskab for Børnesygeplejersker ∙ Frederiksberg Hospital ∙ Fritidshjemmet Borgen ∙ Gentofte Kommune ∙ Helsingør Kommune ∙ Hillerød seminarium ∙ Horsens Folkeblad ∙ Hotel Faaborg Fjord A/S ∙ Hørsholm Kommune ∙ Integrationsministeriet ∙ Jobcenter Nordjylland ∙ Jobcenter Sjælland ∙ Jobcenter Fyn ∙ Jobcenter Sønderjylland ∙ Kirkens Korshær ∙ Kruse A/S ∙ Københavns Energi ∙ Københavns Lærerforening ∙ Køge Kommune ∙ Middelfart Kommune ∙ Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling ∙ Teknisk Forvaltning Solrød ∙ Told & Skat ∙ Nordic Event ∙ Novo Nordisk A/S ∙ Novozymes A/S ∙ Odense Universitetshospital & Svendborg Sygehus ∙ PBS A/S ∙ PET ∙ Rigshospitalet ∙ Stifinderen, Dagtilbud i Vejlby Risskov ∙ Telia ∙ Tivoli ∙ Verdensholdet (gymnastik) ∙ Vejdirektoratet ∙ VL60 ∙ Videnskabsministeriet ∙ World Out Games ∙ Ålborg Sygehus ∙ Århus Psykiatri