Solist og komponist

Christina Boelskifte er en erfaren solist og komponist og har gennem hele sin karriere skrevet og komponeret sange, som er blevet sunget ved live koncerter bla i musikteatrene rundt omkring i Danmark.

Hendes enkle popmelodier udføres med stor indlevelse og teknisk overskud, og det er tydeligt, at inspirationen er hentet hos de store Amerikanske souldivaer og sangskrivere. Mellem sprækkerne sniger sig spor af håb, længsel og en gennemgående tone af nordisk melankoli.

Udgivelser i 2017
Som medlem af komponistforeningen DPA modtog hun i 2016 legat til producering af egne sange og sange skrevet i samarbejde med den svenske pianist Mikael Nordmark. En del af sangene produceres af US Artisten Michael Ruff.

Første single fra udgivelsen
”When the light is gone” 2017:

Sangen ”Falling” er en kærlighedssang,som jeg ofte bliver spurgt om at synge til bryllupper:

Danish Beauty Award 2018

D. 20. april 2018 havde jeg den store ære at optræde som solist i forbindelse med Danish Beauty Award show med pianisten Morten Vestergaard.

Den røde løber var rullet ud, og beauty celebrities og brachefolk  blev budt velkommen med tonerne fra Whitney Houstons ”Saving all my love for you”.

Danish Beauty Awards 2018
New York City Sugarbar

Sugar bar

I februar optrådte jeg på den legendariske ”Sugarbar” i New York.

Dette spillested er ejet af den kendte duo ”Ashford and Simpsons”. Denne legendariske duo har bl.a. skrevet verdenshittet ” I´m every woman” og sunget duetten ” Ain´t no mountain high enough”

Denne aften var selveste Valerie Simpson til stede, og som man aner på billedet sang hun backingkor for mig.

250 deltagere fra hele verden og Ege Tæpper

D. 1/6 var jeg solist ved en helt særlig event for Ege Tæpper.

250 af deres medarbejdere fra hele verden var samlet i Fermaten i Herning, hvor arrangementet fandt sted, og sammen med mit dygtige orkester løftede vi energien og fik hele salen til at swinge og synge med på kendte sange og egne kompositioner.

Christina Boelskifte med eget bank - Fermaten2018
komponist udgivelser we move the world

We move the world

I September 2016 havde verdensholdet i gymnastik release på deres nye titelsang ”We move the world”.

Christina Boelskifte blev bedt om at skrive denne sang, som netop nu følger med verdensholdet rundt om jorden. Projektets hovedformål er at få børn i hele verden til at røre sig mere.

Lyt til sangen her

Studieindspilning jazz/lounge
Billedet til højre er taget i ”The Village studio” i November. Her blev der indspillet sange til den nye udgivelse med orkestret ”Jamhunters”

Christina Boelskifte har været med til at skrive to af sangene på udgivelsen, som udkom i 2017

komponist studie indspilning jazz jamhunters

I 2016 optrådte Christina Boelskifte som solist med Michael Ruff Scandinavian tour 2016, hvor der var koncerter i både Sverige og Danmark. Billedet her er fra Portalen

Firmasang
Christina Boelskifte bliver ofte spurgt om at skrive sange for og med firmaer og har bla skrevet for: Dansk Skibskredit, Hartmann , Nordea, Scleroseforeningen, Christian Hansen, Digitaliseringsstyrelsen og mange flere.

Kontakt Christina Boelskifte her

Webdesign mediaXplore