CHRISTINA BOELSKIFTE

Share Button

SOLIST

Solist med Michael Ruff
Solist med Michael Ruff Scandinavian tour 2016 Portalen


Christina Boelskifte har tilhørt den etablerede musikscene i Danmark i de sidste 20 år. Hun har sunget med sangere og grupper lige fra Sanne Salomonsen til Nik & Jay til både store og små events for bl.a. Helle Thorning Schmidt og Dronning Margrethe. Hun synger for børnene i ”Frost”, og har optrådt for 250 millioner seere live. Der er ikke den genre hun ikke har berørt, men den stil, der ligger hende mest nær, er pop og soul, og hun føler sig i sit rette element med en mikrofon og et flygel.

Det er netop disse stilarter som Christina nu har taget fat i, i arbejdet med sit første soloalbum siden 2007. I YouTube klippet øverst til højre finder du en smagsprøve på det, der i løbet af året bliver til udgivelsen, ”Something Better". 

”Mit primære formål med min sang er at fortælle historier", siger Christina. "Jeg synes at musik bliver levende og nærværende hvis der er en intension med den, og hvis jeg tør give en del af mig selv til publikum. Jeg tror at vi som mennesker har brug for at spejle os i hinanden og at jeg som sanger har muligheden for at gi publikum en følelse af at de ikke er alene om glæden og udfordringerne ved livet”.

Jeg kan bookes med min trio, fuldt orkester eller pianist og sætter en ære i at skræddersy repertoire og indhold til det enkelte arrangement. Der er også mulighed for at inddrage publikum i koncerten og på den måde løfte energien og gøre arrangementet unikt.

Solist for Pandora iført Stasia kjole
D. 2. december optrådte jeg som solist ved Pandoras eksklusive julearrangement. Det var en fantastisk aften med god energi.. Stasia havde klædt mig på med sin smukke haute couture kjole, og Pandora forgyldte mig med deres funklende smykker.


Solist for Dansk Industri (DI)
Solist Dansk Industri

Jeg optrådte som solist ved et stort arrangement for DI i industriens hus.

Min pianist og jeg var placerede helt oppe under loftet, og tilhørerne sad nede i atrium og lyttede til musikken. Undervejs kom Go aften Danmark farende og troede, at Celine Dione var på besøg. Det var en skøn aften og en stor kompliment.

Solist med Big Apple Big Band

Solist Big Apple bigband

Jeg har optrådt adskillige gange i år som solist med dette storswingende bigband. Det er  blevet til to udsolgte julekoncerter og et forrygende sommerarrangement, hvor Benjamin Koppel også deltog.

Nu barsler vi med to nye projekter bla i forbindelse med vinterjazz d. 22 februar, hvor temaet er Natalie Cole og Monica Zetterlund. Til efteråret har vi en koncertrække med Benjamin, hvor der vil være Aretha Franklin på programmet.

 

Solist for dronningen (dronning Margrethe)

Solist for dronningen

Dronningen deltog ved gallamidddag i Slagelse i December hvor jeg var inviteret som solist under middagen. Det er anden gang jeg har den ære at optræde for hendes majestæt, og denne gang sang jeg bla Aretha Franklin så diademerne dirrede.

Efterfølgende optrådte jeg med den kongelige livgardes musikkorps.