Referencer

Tidligere Statsminister Helle Thorning Schmidt:

“Vi vil gerne takke for et fantastisk og professionelt indslag. Christina leverede med sit smittende, glade væsen, en stor indsats for at gøre aftenen til en succes. Så tusinde tak for en god oplevelse.”

Nordea:

“Vi havde en super aften i selskab med fantastiske Christina, der fik Nordeas telefonbank til at svinge som et gospelkor fløjet direkte ind fra Harlem… hvis vi selv skulle sige det. Alle kunne være med og der blev grint og hygget, hvilket skabte en perfekt stemning. Tak for en super aften!”

Nykredit:

“Tusind tak for en kæmpe oplevelse i går eftermiddags. En så glad, positiv og fantastisk time for fuld udblæsning. En kæmpe oplevelse for alle deltagerne. Det var simpelthen så stort. Christina – du er intet mindre end en stjerne.”

KiM’s A/S:

“Hej Christina, Selv tak for en uforglemmelig aften – fyldt med energi og gode minder (det har strømmet ind i løbet af weekenden samt dagen i dag med meget positive tilbagemeldinger fra vores ansatte). Du og bandet var i den grad med til at sætte et varigt minde i forbindelse med vores virksomheds 50 års jubilæum.

Dette såvel i Kirken, hvor vi fik en fantastisk musikalsk oplevelse i form af solo samt fællessang. Den energi, indlevelse, engagement og passion sangene blev fremført i, tilsammen med en fremragende stemme, henledte tilskuernes opmærksomhed på de bedste solister i verden!
Ligeledes var vi henrykte over jeres bidrag til vores dansearrangement. Rigtig god fornemmelse og timing ifm hvilke musikstykker, der skal fremføres, så det passer til den aktuelle stemning i festlighederne. Dit personlige nærvær og kontakt med gæsterne bidrog til en eminent stemning.
Dit og bandets professionelle og høje musikalske standard var konstant med til at forme festen uden på nogen måde at stjæle den fulde opmærksomhed. Tak for super god underholdning til KiMs 50 års jubilæumsfest.

Vi glæder os til at ses igen.”

Center for Traume- og Torturoverlevere:

“Christina har en virkelig god energi, masser af humor og er professionel til fingerspidserne.”

Velfærdsforvaltningen, Vejle Kommune:

“Christina gav os en rigtig rigtig god oplevelse, og forlod os tanket op med energi og godt humør. Christina formår med sin personlighed og sit smittende humør, at få alle med. Derudover evner hun at kombinere sit musikalske talent med god underholdning. Hun får min absolut bedste anbefaling!!!”

Saint-Gobain Isover A/S:

“Vi har haft et super arrangement med Christina Boelskifte med pianist – de var fremragende. En aften alle vil huske!”

MEDIQ Danmark A/S:

“Vi har haft den vanvittige store fornøjelse at have besøg af Christina Boelskifte til vores arrangement i fredags den 19. juni. Alle har givet de mest fantastiske positive tilbagemeldinger, og jeg tror ikke jeg tidligere har oplevet en så løftet og positiv stemning efter et arrangement som denne gang.”

Dansk Psykolog Forening:

“Trods silende regn havde vi en helt fantastisk sommerfest og et af dagens mest roste indslag var gospel med Christina Boelskifte. Hun leverede virkelig varen og formåede på en enkelt time at sparke en fest i gang, hvor alle med den største iver skrålede med på sange, hvoraf nogle var helt nye for mange af os. Flere af mine kolleger har efterfølgende sagt, at Christina havde en udstråling og et så afsmittende humør, at man bare ikke kunne andet end at være med fra start til slut.”