Solist og komponist

Christina Boelskifte er både erfaren som solist og komponist, og hun har gennem hele sin karriere skrevet tekster og komponeret sange, som er blevet opført af kendte orkestre LIVE, af hende selv ved Christinas egne koncerter og i musikteatre rundt omkring i Danmark.

Soul og pop

Hendes stærke soul- og popmelodier med vedkommende tekster leveres med stor indlevelse og teknisk overskud. Det er tydeligt, at inspirationen er hentet hos de største amerikanske souldivaer og sangskrivere. I Christinas kompositioner vil man ofte mærke håbet, længslen og en tone af nordisk melankoli. Men Christina Boelskiftes sange er også fyldt med glæde og positiv energi.

Udgivelser

Som medlem af komponistforeningen DPA modtog hun i 2016 et legat til at producere egne sange og melodier skrevet i samarbejde med den svenske pianist Mikael Nordmark.

Her følger en række udgivelser med Christina Boelskifte som komponist og tekstforfatter:

“Lessons learned” 2020

Christina Boelskifte udsendte 16. februar 2020 en helt ny single. Det er den første af i alt tre udgivelser i foråret 2020. Den nye udgivelse er et spritnyt nummer, der hedder “Lessons learned”. Læs her pressemeddelelsen, der blev skrevet i forbindelse med udgivelsen

Første single fra udgivelsen ”When the light is gone” 2017:

 
Sangen ”Falling” er en kærlighedssang, som jeg ofte bliver spurgt om at synge til bryllupper:

Firmasang

Christina Boelskifte bliver ofte spurgt om at skrive sange for og med firmaer og har bla skrevet for: Dansk Skibskredit, Hartmann , Nordea, Scleroseforeningen, Christian Hansen, Digitaliseringsstyrelsen og mange flere.

Kontakt Christina Boelskifte her

Ambassadør for humanitært cykelprojekt

Christina Boelskifte vil meget gerne skabe mening med sin musik og gøre en forskel. Derfor var det egentlig ikke overraskende, at hun blev forelsket i cykelprojektet B-fair, da hun blev præsenteret for det. B-fair producerer cykler af høj kvalitet til danskere på en bæredygtig måde.

Støt et barn i Bangladesh 

Når man køber en B-fair-cykel, støtter man samtidig et barn i fattige Bangladesh med et års skolegang og mad til et år. Cyklerne produceres desuden i Bangladesh og skaber der igennem arbejde i landet. Det projekt forelskede Christina Boelskifte sig i med det samme. I dag er hun ambassadør for projektet og har desuden skrevet støttesangen “Be Fair”, som hun netop har indspillet og udgivet.

Leadsanger i funk-bigbandet Blast

Det 15 mand store funkorkester Blast med tre forsangere blev dannet i 1980 og fejrer altså 40-års jubilæum i 2020. I otte år (2011-2019) var Christina Boelskifte forsanger i det populære band, der især er kendt og elsket for sine funkede fortolkninger og arrangementer af Beatles-melodier.

Christina Boelskiftes powerfulde vokal, der lever smukt i de storladne ballader hos Blast, og hendes energiske og medlevende sceneoptræden var i høj grad med til at revitalisere Blast op gennem det seneste årti efter den første storhedstid i 1980erne. Dette skete i et fantastisk samarbejde med de to øvrige forsangere, Helle Henning og Britt Hein.

Amazing Christmas, et juleprojekt, der giver mening

I 2018 tog Christina Boelskifte initiativ til at skabe et unikt, musikalsk jule-projekt, hvor forskellige musikgenre gik sammen om at skabe julestemning på tværs af alle grænser.

Med sin egen baggrund i soul og gospel skabte Christina projektet sammen med mezzo-sopran og operasanger Andrea Pellegrini og jazz-sangerinden Veronica Mortensen. Sidstnævnte trak sig efter 2018 og blev i 2019 erstattet af jazz-divaen Sinne Eeg. Sammen gav trioen med pianisten Magnus Hjort som musikalsk ankermand i december 2019 hele 14 koncerter på spillesteder og i kirker spredt ud over Danmark. Et antal, der ser ud til at vokse i 2020. Se mere på Amazing Christmas’ hjemmeside

Samarbejde med hjælpeorganisationen TUBA

Ud over at være et sang-projekt ønsker Christina Boelskifte og Amazing Christmas også at gøre en forskel ved at hjælpe andre. Derfor samarbejder Amazing Christmas med organisationen TUBA, der hjælper unge, der er børn af alkohol- og stofmisbrugere. Amazing Christmas støtter TUBA via sit billetsalg og indspillede og skrev i 2019 en støttesang, “Christmas is here”,  for hjælpeorganisationen.

Christina Boelskifte sponseres af Livofcopenhagen.com