16. FEBRUAR UDKOMMER NY SINGLE FRA CHRISTINA BOELSKIFTE

Af Jan Mitchell

Christina Boelskifte udsender 16. februar en helt ny single. Det bliver den første af i alt tre udgivelser i foråret 2020. Den nye udgivelse er et spritnyt nummer, der hedder “Lessons learned” (se video).

“Sangen handler om de forskellige stadier i livet, vi går igennem og om, at vi ikke behøver at være bange for at fejle, men at vi skal gå ind i arenaen, som den tidligere amerikanske præsident Theodore Roosevelt sagde i sin berømte “Arena Quote”.  Vi skal turde at fejle, for det er fejlene, vi lærer allermest af. Og kommer der et endnu smukkere liv og forløb ud efter fejlen, vil jeg vove at påstå, at så kan man ikke kalde det en fejl. Det har jeg været meget optaget af det sidste år,” fortæller Christina Boelskifte om “Lessons Learned”.

For alle tre nye singler bliver der tale om en intens og minimalistisk oplevelse. Der bliver nemlig skåret helt ind til benet, både når det handler om musik og budskab.

“Man kan vente sig nogle sange, der er meget personlige, og hvor jeg akkompagnerer mig selv på klaver. Samtidig er produktionen det, jeg kalder raw music,” siger Christina og uddyber.

“Det er helt ind til kernen. Den gode melodi og den gode historie, som efter min mening bliver helt tydelig, når man fjerner produktionen udenom.”

“Lessons learned” er både titlen på Christina Boelskiftes nye single og en slags arbejdstitel på årets musikalske aktivitet, der vil komme til udtryk i soloprojekter, hvor man vil møde Christina i centrum ved klaveret og med meget lidt musikalsk backing. På de nye singler er Christina endda helt alene med klaveret.

“Det er første gang, jeg selv sætter mig ved klaveret på en udgivelse, men det er som sådan ikke nyt for mig. Det er den måde, mine sange er blevet til på, helt fra jeg var barn. Så jeg gør egentlig det, jeg altid har gjort. Forskellen er bare, at nu indspiller jeg det, så publikum forhåbentlig kan få glæde af det.”

Indspilningerne af de nye numre er foregået i The Village Recording sammen med Thomas Vang, og det er uden brug af særlige studie-kneb og maskiner til at pifte musikken op.